MIO Bäckebol anlitar Viva Företags- och fastighetsservice AB gällande städning av paneler i taket

Rebecca Wallden, butikschef på MIO Bäckebol, th. och Arn Omanovic, VD på Viva Företags- och fastighetsservice AB, tv.

MIO Möbler i Bäckebol med deras butikschef, Rebecca Wallden har nu valt att anlita Viva Företags- och fastighetsservice AB gällande städning av paneler i taket i hela butiken med en yta om 4.000kvm.

Rebecca har jobbat som butikschef på MIO i Bäckebol i 6 år nu och berättar direkt att MIO hjälper sina kunder att skapa ett hem att trivas i. Hon berättar också att även då e-handel ökar så ökar antalet besökare också, vilket är trevligt.

Anledning till att man valt Viva bland många andra kollegor i branschen är att Viva kändes direkt som en seriös aktör som genom deras VD, Arn ställde många frågor och besökte butiken vid några olika tillfällen för att säkerställa allt i minsta lilla detalj. Att Viva dessutom kunde leverera tjänsten utan att våra kunder eller öppettider påverkas var klockrent, enl. Rebecca.

Vidare förklarade Rebecca att hon ser riktigt positivt på framtiden med butiken där några kollegor som är äldre kommer att sluta, vilket i sin tur innebär att man kommer att ha nya ansikte på plats inom kort. Man skall välja MIO för den bästa servicen och produkterna, betonar hon.

Vi på Viva anser att det som Rebecca beskriver som en anledning att anlita just oss är det som vi alltid försöker förmedla till våra blivande kunder, dvs. att vi inte ser dom som kunder enbart, utan som samarbetsparter som växer och utvecklas med varandra. Så klart känner vi oss hedrade att en så pass stor och högaktad aktör på den svenska marknaden som MIO är, visar förtroende för oss på Viva och själv kan inte jag göra mycket annat än välkomna MIO att upptäcka alla fördelar i att samarbeta med Viva Företags- och fastighetsservice AB, avslutar Arn, VD på Viva berättelsen med.