Ny vd hos Viva Företags- och fastighetsservice

I samband med namnbyte och förändrad inriktning för bolaget väljer Viva också att ta in en ny vd.

– Vi har under en tid sökt efter en person som kan ta Viva vidare i utvecklingen och när vi träffade Arn första gången tog det inte långt tid innan vi bestämt oss, säger Stefan Alvarsson, styrelseordförande.

 

Arn Omanovic har under större delen av sitt yrkesliv arbetat inom försäljning och kommer närmast från Hexanova Media Group där Arn var Head of Sales.

–Att få möjligheten att fortsätta min yrkesbana i rollen som vd för Viva Företags- och fastighetsservice känns väldigt stimulerande och som helt rätt steg för mig, säger Arn Omanovic.

Viva Företags- och fastighetsservice AB ingår i Reach for the Stars-koncernen och utför en mängd olika tjänster inom lokalvård och fastighetsservice. Hos Viva finns kompetens med över 15 års erfarenhet från branschen och tjänster inkluderar bland annat kontorsstädning, byggstädning och fönsterputs.

–Viva är en seriös aktör och det var för mig väldigt tilltalande att få vara vd för ett bolag där miljöfrågan ligger högt på agendan. Bland annat är vi certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Härnäst siktar vi mot att certifiera oss för arbetsmiljö enligt ISO18001. Att vi också ingår i en stor koncern med total omsättning på nästan 1,5 miljarder ger oss uthållighet och trygghet, säger Arn Omanovic.

Den nya rollen som vd tillträddes redan 1 augusti och arbetet med bolagets fortsatta utveckling är redan i full gång.

–Under första veckan hade jag förmånen att få lära känna mina nya kollegor, nu fortsätter arbetet med att träffa både befintliga och nya kunder inom både offentlig och privat sektor för att fortsätta våra många samarbeten, säger Arn Omanovic.

 

För mer information, vänligen kontakta kontakt@vivaff.se.

Viva Företags- och fastighetsservice AB startades 2018 och ingår i Reach for the Stars-koncernen. Bolaget specialiserar sig på lokalvård och servicetjänster till företag. Bolaget är certifierade enligt ISO9001 och ISO14001 inom miljö och kvalité. Bolaget har idag elva anställda och är verksamma i och runt Göteborg.